Sedat Peker istediğini alamayınca gözünü sosyal medyadan suç duyurusuna çevirdi

Yayınladığı videolar ile gündemden bir an olsun düşmeyen Sedat Peker, Twitter hesabından çok dikkat çeken paylaşımlar yaptı.

Sedat Peker, yayınladığı videolarla gündemi belirleyemeye devam ediyor. Her videosunda farklı isimlere çeşitli iddialar yönelten Peker, bu kez de Twitter hesabından Yıldırım Demirören’e çok dikkat çeken iddialar yöneltti.

Sedat Peker, paylaşımlarının aynı zamanda bir suç duyurusu olduğunu, Demirören’in, Ziraat Bankası’ndan kullanmış olduğu kredinin bir teminatı olmadığını belirten ifadeler kullandı.

Sedat Peker’in Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşım şu şekilde:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi
Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü