Seçim kutlamalarında işlenen cinayetin zanlısı tutuklandı

Ordu'da seçim kutlamaları esnasında 1 kişinin hayatını kaybettiği bıçaklı kavgada adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Ordu'da seçim kutlamaları esnasında 1 kişinin hayatını kaybettiği bıçaklı kavgada adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Dün akşam Gülyalı ilçesinde İYİ Parti İlçe Başkanlığı önünde meydana gelen olayda, Erhan Kurt (47) ile bir grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüştüğü olayda Erhan Kurt kalbinden bıçaklandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Ordu'daki özel bir hastaneye kaldırılan Kurt, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayı gerçekleştirdiği ileri sürülen E.K. (17) ile yanında bulunan S.Ç. ve R.S., emniyet ekipleri tarafından Giresun'un Bulancak ilçesinde yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.K. çıkartıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderilirken, R.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. S.Ç. ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

’Yılanı öldürdüm’ diyerek çektirdiği video pahalıya mal oldu
Babasına yastık götürürken kaza geçirdi, 15 günlük yaşam savaşını kaybetti
Bakan Çiftçi’den NATO Zirvesi Açıklaması: 56 Bin Personel Görev Aldı
Husumetlisini vurdu, kaçarken tır çarptı
Emekli öğretmeni 2 milyon lira dolandırdı