Savunma sanayi fabrikasında çıkan yangın söndürüldü

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde özel bir şirkete ait savunma sanayi üzerine faaliyet gösteren fabrikada çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde özel bir şirkete ait savunma sanayi üzerine faaliyet gösteren fabrikada çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın sonrası büyük hasarın oluştuğu fabrika dron ile havadan görüntülendi.

Yahşihan ilçesindeki yeni sanayi sitesi alanında bulunan savunma sanayi üzerine faaliyet gösteren özel bir şirkete ait fabrikada yangın çıktı. Fabrikadan yükselen dumanlar şehrin bir bölümünü kapladı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Kırıkkale ve Yahşihan Belediyelerinin itfaiye ekipleri ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün TOMA'ları ile yangına müdahale edildi. Yangın, ekiplerin yoğun çabasıyla yaklaşık bir saatte kontrol altına alındı. Su ve köpüklerle de fabrikada yapılan soğutma çalışmasının ardından, olay yeri inceleme ekipleri, yangının çıkış sebebiyle ilgili çalışma başlattı.

Yangın sonrası büyük çapta maddi hasarın oluştuğu fabrika dron ile havadan görüntülendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Yazıcıoğlu Soruşturmasında 36 Tutuklama
Gazeteci Fatih Ergin ‘halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma’ suçundan tutuklandı
Sahibinden köpeğe acımasız tekme
İran Uçağı Borç Yüzünden İstanbul'da Haczedildi
‘İmamoğlu’ davasında 24. gün: İhale talimatları ve baskı iddiası