Savcıyı Rehin Alan Terörislerin Görüntüsü Ortaya Çıktı

Çağlayan'daki rehine krizinden ilk görüntüler basına yansıdı. Görüntülerde DHKP-C üyesi Şafak Yayla'nın adliyeye takım elbise ile girdiği görülüyor. Yayla'nın elinde de avukat cübbesi var.

İstanbul Çağlayan Adliyesi'ndeki rehine krizi'nde DHKP-C üyesi Şafak Yayla ve Bahtiyar Doğruyol, Berkin Elvan soruşturması savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı rehin almıştı. Yapılan operasyonda 2 DHKP-C'li öldürülmüş, savcı Kiraz da hayatını kaybetmişti. Olayın ardından en çok tartışılan konu saldırganların adliyeye nasıl girdiğiydi. Bugün saldırganlardan Şafak Yayla'nın adliyeye giriş görüntüleri ortaya çıktı.

AVUKAT CÜBBESİ ELİNDEYDİ

Görüntülerde saldırgan Şafak Yayla'nın adliyeye takım elbiseyle girdiği görülüyor. Şafak Yayla'nın adliyeye girdiği sırada elindeki avukat cübbesi de dikkat çekiyor.

Haberler.com.tr

Gündem Haberleri

Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
Fırtınada çatı sokağa uçtu: Çocuklar son anda kurtuldu
Belediyenin rüşvet ve ihale soruşturması AHBAP’a uzandı
YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?