Şarkıcı Mustafa Topaloğlu hastaneye kaldırıldı

Kalp damarlarından birine stent takılan Topaloğlu'nun yarın yoğun bakım ünitesinden normal servise alınacağı bildirildi

İSTANBUL (AA) - Şarkıcı Mustafa Topaloğlu'nun hastaneye kaldırıldığı ve tıkanan bir kalp damarına stent takıldığı bildirildi.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, saat 03.00 sıralarında göğüs ağrısı ile Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine başvuran Mustafa Topaloğlu'nun, akut koroner sendrom ön tanısı ile koroner anjiyografi çekilmek üzere anjiyo ünitesine alındığı belirtildi.

Açıklamada, "Kalp damarlarından birinin tıkanıklığı nedeniyle sorunlu damara stent konulmuştur. Şu an hastamızın bütün parametreleri stabil, şuuru açıktır. Yoğun bakımda tedavi gören hastamızın yarın sabah normal servise alınması planlanmaktadır." denildi.


AA

Gündem Haberleri

BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı
Ağır taşıtlar ve kuryelere kar yasağı