Sarıyer’de ambulans kaldırıma çıktı: 1 yaralı

Sarıyer'de seyir halindeyken kontrolden çıkan ambulans kaldırıma çıkarak kaza yaptı.

Sarıyer'de seyir halindeyken kontrolden çıkan ambulans kaldırıma çıkarak kaza yaptı. Kaza sonucu ambulanstaki bir sağlık çalışanı hafif şekilde yaralandı.

Kaza, önceki gün saat 13.00 sıralarında Sarıyer Azerbaycan Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde 34 BH 5435 plakalı ambulansla seyir halinde olan sağlık çalışanı henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan ambulansla yol kenarındaki kaldırma çıkarak kaza yaptı. Kaza sonucu ambulanstaki bir sağlık çalışanı hafif şekilde yaralandı. Meslektaşlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibi, meslektaşına olay yerinde ilk müdahalesini yaptı. Polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

LASTİĞİ PATLAYAN TIRA OK GİBİ SAPLANDI
Sel felaketinin ardından karanlığa gömülen mahalle böyle görüntülendi
GÜVENLİK BİRİMLERİMİZ 3 BİN 57 VATANDAŞIMIZI SAĞ SALİM KURTARDI
YETİM GENÇ HAFIZ HAKKA UĞURLANDI
Sel felaketinde vefat edenlerin sayısı 3’e yükseldi