Sarıyer’de ahşap kütüphane alev alev yandı

Sarıyer'de bir site içerisinde kütüphane olarak kullanılan ahşap yapı alev aldı.

Sarıyer'de bir site içerisinde kütüphane olarak kullanılan ahşap yapı alev aldı. İtfaiye ekipleri, alevleri ormanlık alana sıçramadan söndürdü.

Yangın saat 10.00 sıralarında Demirciköy Plaj Yolu Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, site içerisinde kütüphane olarak kullanılan tek katlı ahşap yapı alev alev yandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevlerin ormanlık alana sıçramaması için yoğun çaba sarf etti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın, ormanlık alana sıçramadan söndürüldü. Yangının elektrik kontağından çıktığı iddia edilirken jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

EGM'DEN DEV OPERASYON
"Okula mermi isabet etti" iddiasına açıklama
Kaşıkçı'nın Rakibi Yakalandı: Endonezya'dan Kapalıçarşı'ya Uzanan Kaçakçılık!
Kamera kurup ağladı, Sağlık Bakanlığı inceleme başlattı
Ahi Evran Üniversitesi'nde Yas: Daire Başkanı Görevi Başında Vefat Etti