Sarı Yelekliler eyleminde 1 kişi daha öldü

Fransa'da "Sarı Yelekliler" eylemleri sırasında yaşanan kazada bir kişi daha hayatını kaybetti.

Fransa'da "Sarı Yelekliler" eylemleri sırasında yaşanan kazada bir kişi daha hayatını kaybetti. Sarı Yelekliler az katılımla da olsa bugün yeniden sokaklara çıktı.

Kaza, Fransa'nın Perpignan şehrinde A9 otobanın girişinde Sarı Yelekliler tarafından yapılan baraj eyleminin yakınında meydana geldi. Dün gece meydana gelen kazada 36 yaşındaki sarı yelekli bir protestocu park halindeki kamyona çarparak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili açıklama yapan Savcı Jean-Jacques Fagni, "Kamyon şoförü polis gelene kadar bekledi fakat baraj eylemi yapan Sarı Yelekliler kaçtı" ifadelerini kullandı.

Az katılımla protestolara devam

Öte yandan bazı sarı yelekli protestocular bugün de Paris'in simgesi olan Montmarte bölgesinde eylem yapmaya devam etti. Ancak katılımın oldukça az olması Sarı Yelekliler hareketinin giderek söndüğüne işaret olarak kaydedildi.

Bir aydır süren "Sarı Yelekliler" eylemleri sırasında 10 kişi hayatını kaybetti, yüzlerce kişi de yaralandı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Altınoluk'un acı günü: Zehra Sert, Bursa’daki Kazada Hayatını Kaybetti
Karaman’da aranan 41 şahıstan 6’sı tutuklandı
CHP’de Siyaset Değil, Asayiş Konuşuluyor: Gündem Yine Karıştı!
Karayolunda Dörtnala Yarış! Bir Anda Hipodroma Döndü
Niğde'de İnşaatta Göçük Değil İhmal Korkuttu: 2,5 Metreden Düşen İşçi Hastaneye Kaldırıldı