Sarayönü'nde Uyuşturucu ve Trafik Denetimleri: Çok Sayıda Gözaltı

Konya'nın Sarayönü ilçesinde polis ekipleri gerçekleştirdiği denetimlerde 594 şahsı ve 388 aracı kontrol etti. Operasyonlarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı ve 11 araç trafikten men edildi.

Edinilen bilgiye göre, Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince ilçe genelinde denetimler yapıldı. Çalışmalarda toplam 594 şahıs ve 388 araç sorgulandı, ayrıca 1 evde arama gerçekleştirildi.

Operasyonlarda; 9 şahıs hakkında TCK 191 (kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ya da kullanmak) kapsamında adli işlem yapılırken, 1,3 gram esrar, 7,1 gram bonzai, 1,8 gram amfetamin ve 9 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Ayrıca uyuşturucu madde kullanmak suçundan 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalanırken, farklı suçlardan aranan 2 kişi de gözaltına alındı. Denetimlerde trafik kurallarını ihlal eden 11 araca ise cezai işlem uygulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

ALACABEL'DE KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ GÖSTERDİ
Seydişehir polisi şüpheli araçtan 4 ruhsatsız tabanca ele geçirdi
5 AYRI KAZADA 10 YARALI
LATİN AMERİKA LİDERLERİYLE BULUŞTU
HAFTA SONU YAĞIŞLI GEÇECEK