Şantiye bekçisi inşaat alanında ölü bulundu

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen olayda bir şantiyenin 79 yaşındaki bekçisi inşaat alanı içerisinde ölü bulundu.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen olayda bir şantiyenin 79 yaşındaki bekçisi inşaat alanı içerisinde ölü bulundu.

Olay Turgutlu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Akçakmak yolu üzerinde yapımı devam eden Sağlık Merkezi inşaat alanında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre inşaat alanında gece bekçisi olarak çalıştığı öğrenilen Melik Demir (79) ölü halde bulundu. Sabah saatlerinde Sağlık Merkezi inşaat alanında yerde kanlar içinde yatan bir şahıs olduğu ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalede inşaat alanında gece bekçisi olarak çalışan Melik Demir'in ölü olduğu tespit edildi. 79 yaşındaki Bekçi Melik Demir'in inşaatta yüksek bir yerden düşmüş olabileceği ya da bir cinayete kurban gitmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bölgede bulunan güvenlik kameralarını da inceleyerek soruşturmayı sürdürdüğü öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kocaeli merkezli rüşvet operasyonunda 13 şüpheli tutuklandı
Ankara’da kamyonun üzerinden geçtiği yabancı uyruklu çocuk hayatını kaybetti
Kocaeli'de bir minibüs dolusu silah ve malzemeleri ele geçirildi
Lazkiye Limanı'nda nefesler tutuldu! Suriye ve Türkiye devrede
Kardeş Kavgasında Kan Aktı: Araya Giren Çalışan Vuruldu