Şanlıurfaspor, "özel kamp" yapıyor

Kulüp basın sözcüsü Büyükfırat:"Kümede kalmayı garantilemek için Bolu'da yoğunlaştırılmış özel bir kamp yapıyoruz"

ŞANLIURFA (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un basın sözcüsü Mehmet Büyükfırat, ligde kalma mücadelesi veren takımın Bolu'da yoğunlaştırılmış özel kamp yaptığını söyledi.

Büyükfırat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde kalma yolunda yakaladıkları avantajı daha iyi kullanabilmek için sarı-yeşilli ekibin, teknik direktör Hayati Soydaş yönetiminde Bolu'da özel bir kamp programı yaptığını ifade etti.

Futbolcuların kampta gol ve pas çalışmasına yoğunlaştığını dile getiren Büyükfırat, "Deplasmanda oynayacağımız Manisaspor maçına kadar Bolu'da ciddi bir kamp yapacağız. Futbolcularımız çok istekli ve azimli bir şekilde idmanlara katılıyor. Kümede kalmayı garantilemek için Bolu'da yoğunlaştırılmış özel bir kamp yapıyoruz. Ligde kalmayı büyük oranda garantilediğimizi düşünüyoruz. Risk almadan kalan maçlarımızı da kazanarak, sezonu kapatmak istiyoruz." diye konuştu.

Şanlıurfaspor, topladığı 33 puanla 33. haftaya 15. sırada girdi.

AA

Spor Haberleri

Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha
Türkiye Kupası hakkında yeni karar! Eleme usulü geri geliyor