Şanlıurfaspor, lige sahasındaki performansıyla tutunuyor

ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig'de düşme hattından uzaklaşmak isteyen Şanlıurfaspor, iç sahadaki performansıyla lige tutunmaya çalışıyor.Bu sezon umduğu...

ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig'de düşme hattından uzaklaşmak isteyen Şanlıurfaspor, iç sahadaki performansıyla lige tutunmaya çalışıyor.

Bu sezon umduğu başarıyı yakalayamayan Güneydoğu temsilcisi, ligde 26'ncı haftaya 14. sırada girdi. Şu ana kadar 6 galibiyet ve 8 beraberlikle 26 puan toplayan Güneydoğu temsilcisi, alt sıralardan uzaklaşmanın hesabını yapıyor. Geçen hafta düşme hattında bulunan Denizlispor'u deplasmanda 2-0 yenen Şanlıurfaspor, dün de sahasında takipçisi 1461 Trabzon ile 1-1 berabere kaldı.

İç saha maçlarında daha başarılı grafik çizen sarı-yeşilli ekip, seyirci desteğiyle çıktığı maçlarda hanesine 20 puan yazdırdı. Bu sezon sahasında 5 galibiyet ile 5 beraberlik alan Şanlıurfaspor, Alima Yeni Malatyaspor ile Samsunspor'a ise mağlup oldu.

Deplasmandaki tek galibiyetini Denizlispor karşısında alan sarı-yeşilli ekip, 3 maçta berabere kalırken 9 maçta ise rakiplerine boyun eğdi.

Şanlıurfaspor, gelecek hafta Balıkesirspor'a konuk olacak.

AA

Spor Haberleri

Konya Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Basketbol Ligi’ne yükseldi
Milli Tekvandocu Hatice Kübra İlgün'ün hedefi altın madalya
İsmail Kartal: Tüm sorumluluk bana ait
Konyaspor'dan Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışına çelme
Ziraat Türkiye Kupası'nda düdük çalacak hakemler belli oldu