Şanlıurfa'daki stadın adı "11 Nisan" oldu

- Stadın girişindeki "Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu" yazısı, görevliler tarafından iş makineleri kullanılarak kaldırıldı- Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Keşküş: "Stadyumun ismini, Urfa'nın düşman işgalinden kurtuluş günü olan '11 Nisan' olarak değişt


ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki stadın adı, "11 Nisan Stadyumu" olarak değiştirildi.

Merkez Eyyübiye ilçesinin Paşabağı Mahallesi'nde bulunan stadın girişindeki "Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu" yazısı, görevliler tarafından iş makineleri kullanılarak kaldırıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği talimat üzerine stadın ismini değiştirmeyi kararlaştırdıklarını belirterek, "Bakanlığımıza 3 gün önce yazdığımız yazıda özellikle spor kompleksimizin ve spor tesisimiz içerisindeki arena isimlerini kaldırmaya karar verdik. Stadyumun ismini de Urfa'nın düşman işgalinden kurtuluş günü olan '11 Nisan' olarak değiştirdik." diye konuştu.

Şanlıurfalıların da yeni ismi benimseyeceğine inandığını vurgulayan Keşküş, "Özellikle sosyal medyadan da 11 Nisan ile ilgili talepleri aldık ve gördük. Daha önce yıktırılan 11 Nisan Şehir Stadyumu'nun hatırasını da yaşatmış olacağız. 11 Nisan ismi kentimize hayırlı olur inşallah." ifadelerini kullandı.

AA

Spor Haberleri

Bursaspor geleceğin Thierry Henry'sini buldu
Kim bu Hakan Safi? Serveti ne kadar? Ne iş yapıyor?
Dünya Kupası'nın Galibi Belli Oldu!
Fenerbahçe Başkan Ararken Sörloth Yeni Takımına Gidiyor
Galatasaray'da 2 veda