Şanlıurfa'da yakalanan canlı bomba şüphelisi

DHKP-C üyesi kadın zanlı adliyeye sevk edildi

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da, canlı bomba şüphelisi olarak yakalanan Dilek K. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yunus ekiplerinin kent merkezinde canlı bomba şüphelisi olarak gözaltına aldığı terör örgütü DHKP-C üyesi Dilek K'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Yoğun güvenlik önlemleri altında Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Dilek K, burada alınan sağlık raporun ardından adliye götürüldü.

Sultanahmet'teki Turizm Polisi Şube Müdürlüğü önündeki nöbetçi kulübesine 6 Ocak 2015'te gerçekleştirilen ve bir polis memurunun şehit olduğu bombalı saldırıda, Dilek K'nın ismi olayla ilişkilendirilmişti.

AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti