Şanlıurfa'da yakalanan canlı bomba şüphelisi

DHKP-C üyesi kadın zanlı adliyeye sevk edildi

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da, canlı bomba şüphelisi olarak yakalanan Dilek K. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yunus ekiplerinin kent merkezinde canlı bomba şüphelisi olarak gözaltına aldığı terör örgütü DHKP-C üyesi Dilek K'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Yoğun güvenlik önlemleri altında Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Dilek K, burada alınan sağlık raporun ardından adliye götürüldü.

Sultanahmet'teki Turizm Polisi Şube Müdürlüğü önündeki nöbetçi kulübesine 6 Ocak 2015'te gerçekleştirilen ve bir polis memurunun şehit olduğu bombalı saldırıda, Dilek K'nın ismi olayla ilişkilendirilmişti.

AA

Gündem Haberleri

O GEMİDEKİ 3 KİŞİ TÜRKİYE'YE GETİRİLİYOR
Doğum izni 16 haftadan 24 haftaya çıkarıldı
RUHİ ÇENET SORUNU
Nisan Ayında Gökyüzü THY ile Şenlendi
Sarsıntıya Hazır Mısınız? Deprem Gerçeğini Tırda Yaşadılar