Şanlıurfa’da vahşet

Şanlıurfa'da terk edilmiş harabe evde, elleri ve ayakları kesildikten sonra üzerine yanıcı sıvı bir madde dökülerek yakılmış halde erkek cesedi bulundu.

Şanlıurfa'da terk edilmiş harabe evde, elleri ve ayakları kesildikten sonra üzerine yanıcı sıvı bir madde dökülerek yakılmış halde erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, Eyyübiye ilçesine bağlı Yeni Mahallede meydana geldi. Bölgede oyun oynayan çocuklar, bir erkek cesedi buldu. İhbar üzerine olay yerine giden polis, harabe evde öldürüldükten sonra elleri ve ayakları kesilmiş 25 yaşlarında bir erkek cesedi buldu. Olay yerindeki polisin incelemesi sonrası üzerinde kimlik çıkmayan ceset, cenaze aracına konularak Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Afyonkarahisar'da Yürekleri Ağza Getiren Olay: 6. Kattan Düşen 2 Yaşındaki Bebek Yaşam Mücadelesi Veriyor
KONYA'DAKİ SOYGUN ÇÖZÜLDÜ
Antalya'da çoban köpeğine vicdansız saldırı! Hayatını kurtardı ama bacağını kaybetti
Valilik önündeki şüpheli valizler ekipleri alarma geçirdi.. Gerçek sonradan çıktı
İtfaiyeye yol vermeye çalışırken minibüse çarptı