Şanlıurfa'da Suriyelilerin kaldığı konukevinde yangın

Akçakale'deki yangında, vücutlarında hafif derecede yanıklar oluşan üç kadın ve bir çocuk tedavi altına alındı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Suriye uyruklu dul, yetim ve yaşlıların barındığı konukevinde çıkan yangında 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Mahallesi'ndeki üç katlı konukevinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bunu fark eden konukevinin güvenlik görevlileri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, içerideki kişileri tahliye ettikten sonra yaklaşık 30 dakikada alevleri söndürdü.

Vücutlarında hafif derecede yanıklar oluşan üç kadın ve bir çocuk, 112 Acil Servis ekiplerince Akçakale Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Binada hasara yol açan yangının çıkış nedeni ve hasar tespiti için çalışma başlatıldı.

AA

Gündem Haberleri

Mahalle sakinlerini çileden çıkaran ’beton bariyer’ bilmecesi
Annelere 12 Ay İzin, 3 Çocuklu Aileye Sıfır Vergi!
3 ildeki büyük yangın! Alevlerle mücadelede kritik aşama
THY’nin ilk kadın kaptan pilotu Emel Arman emekli oldu
YARISI BİZDEN KAMPANYASI UZATILDI