Şanlıurfa'da şehitlerin isimleri gençlik merkezlerine verildi

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit düşen Mustafa Direkli, Ümit Yolcu, Halil İbrahim Yıldırım ve Mehmet Şefik Şefkatlioğlu'nun isimleri, Şanlıurfa'da gençlik merkezlerinde yaşatılacak

ŞANLIURFA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olan 4 kişinin adı gençlik merkezlerine verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce park ve camilere verilen şehitlerin isimlerinin yeni nesiller tarafından da anılmasını istediklerini söyledi.

Türkiye'nin bu hainlere karşı birlik ve beraberlik içinde dik durduğunu ifade eden Keşküş, 15 Temmuz'da yaşanan, vatana, millete, bayrağa, ezana, Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik haince, alçakça, ahlaksızca darbe girişimini lanetlediklerini belirtti.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak personelle birlikte demokrasi nöbetine katıldıklarını aktaran Keşküş, "Türkiye Cumhuriyeti çok büyük bir devlettir. Devlette işlevsellik esastır, bu minvalde çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz." diye konuştu.

Keşküş, aldıkları karar doğrultusunda Yenişehir Gençlik Merkezine, Şehit Şefik Şefkatlioğlu Gençlik Merkezi, Karaköprü Gençlik Merkezine Şehit Mustafa Direkli Gençlik Merkezi, İpekyol Gençlik Merkezine Şehit Ümit Yolcu Gençlik Merkezi, Bağlarbaşı Gençlik Merkezine ise Şehit İbrahim Halil Yıldırım Gençlik Merkezi isimlerinin verildiğini sözlerine ekledi.

AA

Gündem Haberleri

İçişleri Bakanlığı'nda Yeni Dönem: Kariyer Basamakları Artık Daha Zor!
Filtre Kahve mi Türk Kahvesi mi? Kahveli Kuşak Buluşması
Markete giremeyen yaşlı kadın engelli rampası istedi
KONYA'DA GÜNEŞ, DOĞUDA SAĞANAK
Galatasaray’ın Uruguaylı yıldızı Torreira’ya yumruklu saldırı