Şanlıurfa'da gasp iddiası

Arkadaş olma bahanesiyle buluştukları 13 kişinin cep telefonları ve parasını bıçak tehdidiyle gasbettikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen 8 kişi tutuklandı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da arkadaş olma bahanesiyle buluştukları 13 kişinin cep telefonları ve parasını gasbettikleri ileri sürülen 8 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Bürosu ekipleri, internet siteleri aracılığıyla tanıştıkları kişileri buluşmaya çağırıp bıçak tehdidiyle cep telefonları ve parasını gasbeden şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Polis ekipleri, aynı yöntemle 13 kişinin telefonlarını ve parasını gasbettikleri iddiasıyla Mahmut D. (22), Yunus A. (19), Selahattin E. (18), Ahmed İ. (20), İbrahim A. (18), Harun K. (19), Barış Ü. (23) ve Abdurrahman D'yi (17) gözaltına aldı.

Zanlılar, sağlık kontrolünün ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

Konyalılar Erzurum'a sahip çıktı
Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar