Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta kültür sanat

Kahramanmaraş'ta "Fay Hattı", Şanlıurfa'da ise "Masallar Dünyası" ve "Bir Urfa Masalı" adlı oyunlar sahnelenecek

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta "Fay Hattı", Şanlıurfa'da ise "Masallar Dünyası" ve "Bir Urfa Masalı" adlı oyunlar tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak.

Behiç Ak'ın yazdığı Halil Akarsu'nun yönettiği "Fay Hattı" adlı oyunda, Tolga Gülcüler, Özge Aslan, Gülbahar Bozkurt ve Mustafa Erdem rol alıyor.

Sıradan hayatları olan insanların depremden sonra yaşadıklarının anlatıldığı oyun, bugün saat 20.00'de Necip Fazıl Kısakürek Devlet Tiyatroları Sahnesi'nde izlenebilecek.

- Şanlıurfa

Şanlıurfa'da çocuklara ve yetişkinlere yönelik iki ayrı oyun sahnelenecek.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Recep Genç'in derlediği "Masallar Dünyası" adlı çocuk oyununu 14 Nisan Cumartesi saat 13.30'da, Hasan Ocakoğlu'nun yazıp yönettiği "Bir Urfa Masalı" adlı oyunu ise saat 19.30'da Şair Nabi Kültür Merkezi'nde tiyatroseverlerin beğenisine sunacak.




AA

Kültür Sanat Haberleri

Konya'da Yaz Akşamları Açık Hava Sinemasıyla Renkleniyor
Zeytinli mantı tam not aldı
Yabancılar bu dizilere bayılıyor
Başında o isim var: 3 bin yıllık yemekleri yaptılar
13 Aşamada Hayat Bulan Şimşir Kaşıklar Şöleni