Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engellilerde sezon hazırlıkları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Takımı Antrenörü Yıldırım:- "İlk 3 haftadaki rakiplerimiz yenebileceğimiz takımlar, eğer bu maçlardan istediğimizi alabilirsek ligde başarılı oluruz"

ŞANLIURFA (AA) - Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Takımı, İstanbul'daki bir haftalık kampını tamamlayarak kente döndü.

Antrenörü Serdar Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampın çok verimli geçtiğini belirterek, lige kadar hazırlıkların Şanlıurfa'da devam edeceğini belirtti.

Haftada 4 antrenman yaparak sezona hazırlandıklarını ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu:

"Kamp süresince çok güzel çalıştık ve 2 hazırlık maçı yaparak eksikliklerimizi görme fırsatı bulduk. Ligin başlamasına 24 gün var, bu sürede eksiklerimizi gidermek için daha çok çalışacağız. Fikstür avantajımızı değerlendirmek istiyoruz. İlk 3 haftadaki rakiplerimiz yenebileceğimiz takımlar, eğer bu maçlardan istediğimizi alabilirsek ligde başarılı oluruz."

AA

Spor Haberleri

Samsunspor-Konyaspor Maçında Düdük Çalacak İsim Belli Oldu
Konyaspor'un Kupadaki Rakibi Belli Oldu
Emre Belözoğlu Yeniden Fenerbahçe'de!
Aykut Kocaman beklenirken ters köşe
Galatasaray'da planlı istifa