Sanık yakınları adliye önünde avukatı darbetti

Bursa'da duruşma sonrası müvekkili ile adliye önüne çıkan avukatın, sanık yakını iki kişi tarafından saldırıya uğradığı öne sürüldü- Şüpheliler, cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alındı

BURSA (AA) - Bursa'da bir avukatın, takipçisi olduğu davadaki karşı taraftan bazı kişilerce adliye önünde darbedildiği iddia edildi.

3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen cinsel istismar davası duruşmasının ardından taraflar adliye binasından ayrıldı.

Davanın mağduru olan müvekkili O.A.Ö. ile adliye önüne çıkan avukat A.K'nin, sanık yakınlarından M.H.T. ve annesi D.A.T. tarafından saldırıya uğradığı öne sürüldü.

Adliye Koruma Büro Amirliği ekiplerinin müdahale ettiği olayda, başına aldığı darbelerle yaralanan ve çevredeki bir hastaneye başvuran A.K'nin tedavisine başlandı.

Şüpheliler M.H.T. ve D.A.T. ise cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alınarak, Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü.

Gündem Haberleri

Ambulansa yol vermeyen o sürücü yakalandı
Bu baharatın kilosu 900 bin TL: 150 bin çiçekten 1 kilo çıkıyor
ŞEHİRLER NASIL DEĞİŞECEK?
Ailenin dramına dayanamayan komşuları CİMER’e başvurdu: Sonuç duygulandırdı
HAL SORUŞTURMASINDA KARAR ÇIKTI