Sandıkta bulunan cesedin 17 gündür kayıp perdeciye ait olduğu ortaya çıktı

Samsun'da vidalanmış sandıkta bulunan cesedin 17 gündür kayıp olan 2 çocuk babası perdeciye ait olduğu ortaya çıktı.

Samsun'da vidalanmış sandıkta bulunan cesedin 17 gündür kayıp olan 2 çocuk babası perdeciye ait olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Atakum ilçesinde perde dükkanı sahibi 2 çocuk babası Ümit Şahin (29) 17 gün önce kayboldu. Yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu. Bugün öğlen saatlerinde Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Menderes Caddesi Akşemsettin Cami karşısındaki boş alandan koku geldiğini fark eden vatandaşlar durumu polise haber verdi. Olay yerine giden polis ekipleri kokunun kapağı vidalanmış olan ahşap sandıktan geldiğini fark etti. Açılan sandıkta kafasına poşet geçirilmiş erkek cesedi bulundu. Polis parmak izi çalışması sonucu söz konusu cesedin 17 gündür kayıp olan perdeci Ümit Şahin'e ait olduğu tespit etti. Ümit Şahin'in ölümüyle ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Şahin'in cesedi ise içinde bulunduğu sandık ile birlikte kesin ölüm sebebinin tespiti için otopsi yapılmak üzere Samsun Adli Tıp Şube Müdürlüğüne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

5 aydır maaş alamayan maden işçilerinin açlık grevi devam ediyor
Milyonluk Kaçakçılık Sevkiyatı Alanya Yolunda Kaldı
MANEVRA YAPARKEN KIZINI EZDİ
Belediyede İhale Çarkı İfşa Oldu: Gizli Takım XYZ Ne Anlattı?
Bir kadın eski eşini sokak ortasında darp etti