Sandık görevlileri geç kalmamak için koşarak oyları yetiştirdi

HAKKARİ (İHA) – Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde sandık görevlileri geç kalmamak için koşarak oyları seçim kuruluna yetiştirdi.

HAKKARİ (İHA) – Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde sandık görevlileri geç kalmamak için koşarak oyları seçim kuruluna yetiştirdi.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Yüksekova'da da cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim heyecanı yaşandı. Saldıklarındaki oyları sayan görevliler, işlerini erken bitirmek için oy torbalarıyla koşarak seçim kuruluna geldi. O anlar saniye kameralara yansırken heyecanlı anlar ise gülümsetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Belediyeden habersiz belediye adına vatandaşa borç çıkartıp tahsil etmişler
135 Alo Adalet Hattı Hizmete Girdi!
Mekke Savunma İttifakı’nın ilk kurumsal kararları resmen alındı
SANDIK NE ZAMAN KURULUYOR?
"PKK’LILARA AF ÇIKTI" İDDİASINA TBMM'DEN YANIT: