Sancaktepe'de cinayet

Ablasını öldürdüğü iddia edilen Suriye uyruklu şüpheli yakalandı

İSTANBUL (AA) - Sancaktepe'de 8 çocuğu bulunan ablasını öldürdüğü öne sürülen Suriye uyruklu şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri dün Akpınar Mahallesi'nde Suriye uyruklu Emine A'nın (49) bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili çalışma başlattı.

Görgü tanıklarının bilgisine başvuran ve güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler olayı gerçekleştirdiği iddiasıyla Emine A.'nın erkek kardeşi M.A'yı gözaltına aldı.

Emniyetteki ifadesinde ablasını öldürdüğünü kabul eden M.A'nın "Ablamın oğluyla aynı iş yerinde çalışıyorduk. Beni işten çıkardılar ve bunun sebebi olarak ablamı gördüm. Evlerinin önüne gittiğimde tartışmaya başladık ve bana tokat attı. Ben de evime giderek bir bıçak aldım ve daha sonra ablamı bıçakladım" dediği öğrenildi.

M.A'nın da 10 çocuğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.A, adliyeye sevk edildi.

AA

Gündem Haberleri

300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı
Kocaeli tarımında çift hasat dönemi