Sanatın kalbi Aydın’da attı

Aydın Büyükşehir Belediyesi kursiyerlerinden oluşan ritim grubu Aydınlılara 7unutulmaz bir gece yaşattı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi kursiyerlerinden oluşan ritim grubu Aydınlılara 7unutulmaz bir gece yaşattı.

Yıl boyunca eğitim gören kursiyerlerin sergilediği sahne performansları büyük beğeni topladı. Gecede ilk olarak otizmli çocuklardan oluşan Özel Eğitim Ritim Grubu sahneye çıktı. Grubun performansı büyük alkış aldı. Ritmin tüm seslerinin sergilendiği gösteride, Askı Davul Topluluğu ve zeybek gösteri ekibi de bir gösteri sergiledi. Gösteriyi izleyen vatandaşlar şarkılara ve danslara eşlik ederek keyifli dakikalar geçirdi.

Grup üyelerini tebrik eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Sanatın tüm güzelliklerini yaşatmaya ve bu güzellikleri öğrenmek isteyen tüm vatandaşlarımız için kurslar düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Ercan Kesal Antalya'da kitap imzaladı
KONYA BOZKIRINDAN NEMRUT ZİRVESİNE
Konya’dan Afyon’a Gizemli Yolculuk: Onur Akbaş’ın Yeni Romanı Çıktı!
Süleyman Soylu film galasında ortaya çıktı
3 DÖNEM TEK VÜCUTTA