Samsunspor'da gözler Eskişehirspor maçına çevrildi

- Kırmızı-beyazlı futbolcu Ahmet Cebe: - "Acilen 3 puana ihtiyacımız var"- Golcü oyuncu Göksu Türkdoğan: - "2 galibiyet bizi üst noktalara taşıyacak"


SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un tecrübeli oyuncusu Ahmet Cebe, takımın acilen 3 puana ihtiyacı olduğunu söyledi.

Karadeniz ekibi, 2 Aralık Cumartesi günü sahasında Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik direktör Engin İpekoğlu yönetimindeki antrenmanda kırmızı-beyazlılar, ısınma koşusu ve pas çalıştı.

Tecrübeli oyuncu Ahmet Cebe, antrenman sonrasında basın mensuplarına, Eskişehirspor maçının iki takım için de önemli olduğunu belirterek, "Rakibimizin ligdeki durumu bizi ilgilendirmiyor. Bizim acilen 3 puana ihtiyacımız var. Sahamızdan galibiyetle ayrılabilirsek, o moralle ligin kalan 4 haftasında iyi sonuçlar alabiliriz." dedi.

Golcü futbolcu Göksu Türkdoğan ise iç saha maçlarında taraftarlara ihtiyaç duyduklarını vurgulayarak, "Taraftarımız bize ekstra güç katıyor. Artık ligin ilk yarısının bitmesine 4 maç kaldı. Son haftalarda galibiyet alamamamız bizi olumsuz etkilese de play-off potası ile aramızda sadece 3 puan var. 2 galibiyet bizi üst noktalara taşıyacak." ifadelerini kullandı.


AA

Spor Haberleri

Acun Ilıcalı, Maribor'u Satın Alıyor
Süper Lig’in 36. haftasında tüm maçlar aynı anda oynanacak
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final
Konyaspor'un ne yaptığını anlayan var mı?
Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu oldu