Samsun'daki silahla yaralama

Yaptığı pideyi beğenmediği için tartıştığı müşterisini tabancayla vurarak yaralayan şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı- Yaralanan kişi ise hakkında kesinleşmiş 5 ay hapis cezası bulunduğu belirlenince tedavisinin ardından cezaevine konuldu

SAMSUN (AA) - Samsun'un İlkadım ilçesinde, yaptığı pideyi beğenmediği için tartıştığı müşterisini tabancayla vurarak yaralayan şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

A.Ş'yi silahla yaraladığı gerekçesiyle polis ekiplerince gözaltına alınan pide ustası S.Y. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. S.Y, savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ve tedavisinin ardından taburcu edilen A.Ş. ise hakkında "basit yaralama" suçundan 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlenince gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen A.Ş, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Samsun'da dün yaptırdığı pideyi beğenmeyince parasını ödemeyeceğini söyleyen müşterisi ile arasında çıkan tartışma sonucu pide ustası S.Y, müşterisi A.Ş'yi tabancayla sol bacağından yaralamıştı.

AA

Gündem Haberleri

İBB Kreşindeki Taciz İddialarına Bakanlıktan Açıklama
“Aşkınan Koşan Yorulmaz” kitabı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2025 mesaisini anlattı
Minguzzi davasında 24’er yıl hapis cezası istinafta onandı
Saran Davasında Kritik Ara Karar: Dosya Bilirkişiye Gitti
752 Km Tünel İmha Edildi: MSB Sınır Güvenliğini Açıkladı