Samsun’daki kazada bir öğrenci daha hayatını kaybetti

Samsun Valiliği, Çarşamba ilçesinde meydana gelen kazada ağır yaralı olarak hastanede tedavi gören bir öğrencinin daha hayatını kaybettiğini açıkladı.

Samsun Valiliği, Çarşamba ilçesinde meydana gelen kazada ağır yaralı olarak hastanede tedavi gören bir öğrencinin daha hayatını kaybettiğini açıkladı.

Samsun Valiliğinden kazayla ilgili yapılan ilk açıklamada kaza ile ilgili B.Y.(16) isimli öğrencinin hayatını kaybettiği, yaralanan 10 öğrenciden 2'sinin hayati tehlikesinin devam ettiği duyurulmuştu. İlerleyen saatlerde Valilik'ten yapılan ikinci açıklamada hayati tehlikesi devam eden öğrencilerden Z.I.Ç (16)'nin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği duyuruldu. Yapılan açıklamada hayatını kaybeden öğrencilere Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı dileğinde bulunuldu.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ecel eski damadından geldi
Önce Konya plakalı tır çarptı, sonra otomobil ezdi
MSB'den Acı Haber: Piyade Astsubay Kenan Şahin Şehit Oldu
Sokak köpekleri başka bir köpeği telef etti
İbrahim Öktem Bulvarı’nda Kaza: Bisikletli Çocuk Hastanelik Oldu