Samsun’daki kazada bir öğrenci daha hayatını kaybetti

Samsun Valiliği, Çarşamba ilçesinde meydana gelen kazada ağır yaralı olarak hastanede tedavi gören bir öğrencinin daha hayatını kaybettiğini açıkladı.

Samsun Valiliği, Çarşamba ilçesinde meydana gelen kazada ağır yaralı olarak hastanede tedavi gören bir öğrencinin daha hayatını kaybettiğini açıkladı.

Samsun Valiliğinden kazayla ilgili yapılan ilk açıklamada kaza ile ilgili B.Y.(16) isimli öğrencinin hayatını kaybettiği, yaralanan 10 öğrenciden 2'sinin hayati tehlikesinin devam ettiği duyurulmuştu. İlerleyen saatlerde Valilik'ten yapılan ikinci açıklamada hayati tehlikesi devam eden öğrencilerden Z.I.Ç (16)'nin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği duyuruldu. Yapılan açıklamada hayatını kaybeden öğrencilere Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı dileğinde bulunuldu.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Sokak Ortasında Havai Fişek Patlatmanın Bedeli Ağır Oldu
Çelik Kasayı Alıp Kaçmıştı, Polis Kıskıvrak Yakaladı
ERKEKLERİN YERİNİ KADINLAR ALDI-VİDEO HABER
Kocaeli’de 40 adrese baskın: 36 gözaltı, evler seraya çevrilmiş
Yine 19 yaşındaki genç silahla öldü