Samsun'daki Doktora Silahlı Saldırı

Gürün'de sağlık çalışanları saldırıyı kınadı

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde sağlık çalışanları, Samsun'da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Opr. Dr. Furtun'a yapılan saldırıyı protesto etti. 

Gürün Devlet Hastanesi önünde toplanan sağlık çalışanları adına basın bildirisini okuyan Başhekim Muzaffer Kayacı, sağlık personellerine karşı uygulanan şiddeti kınadıklarını belirtti. 

Şifaya vesile olan sağlık çalışanlarına karşı uygulanan kötü muameleyi asla kabul etmediklerini ifade eden Kayacı, "Sağlık hizmeti insanların yaşamı ile ilgili kesintisiz ve kutsal bir hizmettir. Bu hizmeti her ne sebeple olursa olsun kesintiye uğratmak, çalışanları zor durumda bırakmak kesinlikle insanlık dışı bir davranıştır" dedi. 

Şiddetin her türlüsünün karşısında olduklarını söyleyen Kayacı, saldırı sonucu hayatını kaybeden doktor Furtun'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sağlık camiasına başsağlığı diledi. 

Sağlık Haberleri

Kalp ve Tansiyon Hastaları Dikkat: Sıcaklar Tehdit Saçıyor
12 Yıl Sonra Çifte Mucize: İzmir'de Nadir "En Bloc" Nakil
Yutma güçlüğüyle gitti, yemek borusundan 4 santimlik kemik çıktı
POŞET ÇAY İÇENLERE ÖNEMLİ UYARI
Yıllar önce yaptığı bağış annesinin hayatını kurtardı