Samsun'daki bıçaklı kavga

Araç park etme nedeniyle çıkan kavgada 4 kişinin bıçakla, 2 kişinin de darp sonucu yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 5 kişi serbest bırakıldı

SAMSUN (AA) - Samsun'un İlkadım ilçesinde 2 grup arasında çıkan kavgada 4 kişinin bıçakla, 2 kişinin de darp sonucu yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 5 kişi serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, iki grup arasında araç park etme nedeniyle çıkan tartışmada 4 kişinin bıçakla, 2 kişini darp sonucu yaralanmasıyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kavgaya karışan ve aralarında yaralananların da bulunduğu Osman K. (43), Emre A. (25), Yaşar K. (51), Fatih K. (30) ve Serkan K'yi (42) gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan kavgada yaralananlardan Emre A. (20) ve Çağlar T'nin (24) hastanedeki tedavilerinin sürdürüğü öğrenildi.

Samsun'da dün akşam Adalet Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan kavgada Osman K. (43), Emre A. (20), Emre A. (25) ve Çağlar P. (24) bıçakla, Yaşar K. (51) ve oğlu Fatih K. (30) de darp sonucu yaralanmıştı. Yaralılar, kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alınmıştı.

AA

Gündem Haberleri

15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?
CİMRİLİK BOŞANMA SEBEBİ SAYILDI
IBAN MAĞDURLARINA MÜJDE