Samsun’da uyuşturucu ticaretinden 4 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun'da uyuşturucu ticaretinden 2 ayrı olayda gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun'da uyuşturucu ticaretinden 2 ayrı olayda gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapan polis, Tekkeköy ilçesinde 26,16 gram bonzai (sentetik kannabinoid) maddesi ve 0,10 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmesi olayıyla bağlantısı olduğu tespit edilen S.K.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler ise 5 şüpheli şahıstan, 154 adet ecstasy hap ve 1 kapsül sentetik ecza ele geçirdi. Soruşturma kapsamında 2 şüpheli şahsa "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan işlem yapıldı.

Olayla ilgili S.H.K., N.G. ve F.A. isimli şahıslar "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan gözaltına alındı. 2 ayrı olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki sorgularının ardından "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Isparta'da Korkutan Kaza: Konya Plakalı Araç Kazaya Karıştı
İzmir’de ayı saldırısına uğrayan yaşlı adam hayatını kaybetti
Köy yolunda iskeleti göremedi kafatası kırıldı
HIRSIZLARI YAKALAYIP BU HALE GETİRDİ
O KADIN HAKKINDA KARAR ÇIKTI