Samsun'da sahilde bulunan kadın cesedi

Olayla ilgili gözaltına alınan bir kişi tutuklandı

SAMSUN (AA) - Samsun'un Çarşamba ilçesinde, 20 Nisan 2015 tarihinde sahilde bulunan kadın cesedi soruşturması kapsamında bir kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İlkadım Jandarma Komutanlığı Suç Önleme ve Araştırma Timi ile Çarşamba Dikbıyık Jandarma Komutanlığı ekiplerinin dört aylık ortak çalışması sonucu sahilde cesedi bulunan Nebahat Sezgin'in denizde boğularak yaşamını yitirmediği belirlendi.

Cumhuriyet savcısının talimatıyla soruşturmayı genişleten ekipler, olayla ilgili Ersin D'yi Ayvacık ilçe merkezinde gözaltına aldı.

Jandarmadaki sorgunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı, burada ilk olarak Cumhuriyet savcısına ifade verdi. Daha sonra tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edilen Ersin D. tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

AA

Gündem Haberleri

Dilovası tek çatı altında toplanıyor
ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI