Samsun’da karla mücadele

Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sonucu kapanan yollarda karla mücadeleyi sürdürüyor.

Samsun'da kardan dolayı kapanan yoları açma çalışmaları devam ediyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sonucu kapanan yollarda karla mücadeleyi sürdürüyor. Kar nedeniyle ulaşıma kapanan yolların büyük bir kısmı açıldı.

Bugün saat 08.00 itibarıyla Terme 1, Salıpazarı 2, Ayvacık 1, 19 Mayıs 5, Bafra 6, Alaçam 12, Yakakent 4, Kavak 1, Asarcık 3, Vezirköprü 7, İlkadım 4, Atakum 7 ve Tekkeköy 2 olmak üzere toplam 55 kırsal mahalle yolu ulaşıma kapalı.

Kapanan yollarda kar temizleme çalışması aralıksız sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Beyaz altın hasadı başladı
Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar
Ankara’ya kar yağdı
AFAD kriz masası çalışmaları tamamladı