Samsun’da jandarma kaçak tütün mamülleri ve içki ele geçirdi

Samsun'da jandarma ekipleri bir işyeri ve evde yapıkları aramada kaçak tütün mamülleri ve içki ile etil alkol ele geçirdi,

Samsun'da jandarma ekipleri bir işyeri ve evde yapıkları aramada kaçak tütün mamülleri ve içki ile etil alkol ele geçirdi,

Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, JASAT ekipleri ve Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, müşterek yaptıkları çalışma sonucu ilçenin Orta Mahallesi'nde bulunan A.Ö.'ye ait işyeri ve evine operasyon düzenledi. A.Ö.'nün işyerinde, evinde ve aracında yapılan aramada, 10 litre bandrolsüz viski, 523 paket 6 ayrı marma bandrolsüz sigara ve 2 litre etil alkol ele geçirildi. Olayla ilgili A.Ö. hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet suçundan yasal işlem başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Fon soruşturmasında Fatma Betül Sayan Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı
Oyuncu Berna Laçin gözaltına alındı
Lisede bıçaklı kavga: 2 öğrenci yaralandı
İnterpol tarafından aranan seri katil İstanbul'da yakalandı
KAYA ÇİFTİ İFADE VERECEK