Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması

Terör örgütünün şifreli haberleşme uygulaması "ByLock" kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı

SAMSUN (AA) - Samsun'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına 3 kişiden biri tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock" kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan T.K. ve eşi B.K. ile soruşturma kapsamında Ayvacık ilçesinde gözaltına alınan ve inşaat işçisi olduğu öğrenilen O.T, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan B.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

Sahte ekspertiz raporuna karşı mağduriyeti engelleyen sistem: OtoraporGO
Beykoz Kundura’da "Başörtüsü" Krizi: İş Yeri Hekiminden Şok Mobbing İddiaları!
Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN
YADES 2026 başvuruları başladı: Yaşlılara destek için belediyelere 50 milyon TL kaynak