Samsun’da dolmuş kamyonete çarptı: 4 yaralı

SAMSUN (İHA) – Samsun'da bir dolmuşun kamyonete arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, dolmuşta bulunan 4 yolcu yaralandı.

SAMSUN (İHA) – Samsun'da bir dolmuşun kamyonete arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, dolmuşta bulunan 4 yolcu yaralandı.

Kaza, İlkadım ilçesi Barış Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otogar istikametine doğru seyir halinde olan Emre Özen Ç. İdaresindeki 55 D 1087 plakalı dolmuş, aynı yönde seyreden Abdullah S. idaresindeki 55 SD 033 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle dolmuşta bulunan 4 yolcu yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile Samsun Gazi Devlet ve Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Havalimanı Yolunda 3 Milyonluk Soygun: 8 Tutuklama
İçişleri Bakanlığı Duyurdu: Zehir Tacirlerine Büyük Darbe
Yola Saçılan Paraları Toplamak İçin Yarıştılar
Kedisini Ararken Ceset Buldu
Çöp konteynerinde çıkan yangın korkuttu