Samsun'da dolandırıcılık ve sahtecilik iddiası

Tekkeköy ilçesinde polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu 3 araçta, sahte 7 tır plakası ve 3 sürücü belgesi ele geçirildi

SAMSUN (AA) - Samsun'da, dolandırıcılık ve sahtecilik yaptıkları iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Tekkeköy ilçesi Gelemen mevkisinde şüphe üzerine 2 tır ve bir otomobili durdurdu.

Şanlıurfa'dan Samsun'a gelen araçlarda yapılan aramada, sahte 7 tır plakası ve 3 sürücü belgesi bulundu. Araçlardaki S.K, H.Ç, İ.H.E, A.A, E.U. ve A.U. gözaltına alındı.

Zanlıların, Ankara'dan çalıntı plakaları tırlara takıp 3 firmadan aldıkları yükleri bildirilen adreslere teslim etmedikleri güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, dolandırıcılık ve sahtecilik yaptıkları iddiasıyla adliyeye sevk edildi.


AA

Gündem Haberleri

15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?
CİMRİLİK BOŞANMA SEBEBİ SAYILDI
IBAN MAĞDURLARINA MÜJDE