Samsun'da bıçakla yaralama ve darp iddiası

Suriye uyruklu kişiyi bıçakla yaraladığı, kardeşini de darbettiği iddia edilen şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

SAMSUN (AA) - Samsun'da, Suriye uyruklu kişiyi bıçakla yaraladığı, kardeşini de darbettiği iddia edilen şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İddiaya göre, Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde, Arif T. (28) ile Suriye uyruklu Mohammed A. (24) ve kardeşi Abed Alsaleh A. (19) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Arif T, bıçakla Mohammed A'yı yaraladı, Abed Alsaleh A'yı da darbetti.

Ağır yaralanan Mohammed A, ambulansla götürüldüğü Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Arif T, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı