Samsun yerine Ankara'ya gittiler

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz liderliğinde gençler Ankara'ya gitti.

ADD Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Cengiz, ADD'li gençlerle Başkent Ankara'ya gitti.

Etkinlik ile ilgili konuşan Başkan Cengiz, "Bugün yine 19 Mayıs, yine düştük yollara Atamız için. ADD'li gençlerle birlikte Atatürk'ün nezdinde tüm kahramanlarımıza şükranlarımızı sunacağız. Dua edeceğiz. Ruhları şad olsun" dedi.

Cengiz, Ankara'da Anıtkabir'i, Hacı Bayram Veli Türbesi'ni ziyaret edeceklerini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

AFYONKARAHİSAR Haberleri

YERDE YATAN KARISINA TEKME ATTI
Afyon'u Ege ve Akdeniz'e bağlayan yol sisten kapandı
Afyon'da Kışın İlk İşareti: Eseli Yaylası Kar Altında
'Gönülden düşenin peşine düşülmez yazıyordu' kaldırıma çarpıp yaralandılar
Çocuk yaşta katil oldu! Afyonkarahisar'da gençlerin kavgasında kan aktı