Samsun Bilim Şenliği

"TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri" kapsamında, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin (OMÜ) de stant açtığı fuar, Tekkeköy TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı.

"Bilimin Işığında 100. Yıl Samsun Bilim Şenliği" başladı.

"TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri" kapsamında, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin (OMÜ) de stant açtığı fuar, Tekkeköy TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı. Düzenlenen etkinlik ile bilim kültürünü geniş kitlelere yaymak, toplumda bilime olan ilgiyi arttırmak, özellikle çocukları ve gençleri tüm bilim alanlarında çalışma yapmaya özendirmek amaçlanıyor.

Fuar alanını ziyaret eden OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ve beraberindekiler stantlarda incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. Bilimin Işığında 100. Yıl Samsun Bilim Şenliği 13 Nisan'a kadar ziyaret edilebilecek.

Fuara, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç'in yanı sıra, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, MEB Meslek ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. Kemal Varın Numanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Teknoloji Haberleri

Hürmüz Boğazı'nda Yeni Risk: İnternet Trafiği Tehlikede
Türkiye'nin dronlarını radar görmeyecek
PUTİN'İN KIZINDAN 26 MİLYAR DOLARLIK PROJE
MİLLİ HIZLI TREN TAM GAZ
HER 5 ÇALIŞANDAN 1'İ BUNU YAPIYOR