"Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazabiliriz"

- Beşiktaş'ın Portekizli defans oyuncusu Pepe:" Türk futbolu beni her zaman büyülemiştir"


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş'ın Portekizli defans oyuncusu Pepe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazabileceklerini belirtti.

Portekizli futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde yarın Almanya'nın Leipzig takımıyla oynayacakları grup maçı öncesinde UEFA'nın Almanca dilindeki internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nin daha çekişmeli olduğunu aktaran Pepe, "Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazabiliriz. Bu sezon gruptan çıkmak zorundayız. Zor olsa da bunu başarabiliriz." ifadelerini kullandı.

Güçlü bir takım olduklarını kaydeden 34 yaşındaki futbolcu, "Çok zeki bir teknik direktörümüz var. Şenol Güneş, her maç öncesi mükemmel rakip analizleri yapıp bizlere aktarıyor." şeklinde görüş belirtti.

Türkiye'deki futbol atmosferinin etkileyici olduğunu anlatan Pepe, "Real Madrid'de oynarken de Türk futbolu beni her zaman büyülemiştir. Beşiktaş taraftarı, oyuncuları çok kolay motive ediyor. İlk günden kendimi Beşiktaş ailesinin bir üyesi hissettim." değerlendirmesinde bulundu.

Pepe, kaybetmeyi sevmediğini herkesin bildiğini, her maçta mücadele etmeyi sürdüreceğini sözlerine ekledi.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci maçında yarın Leipzig'i konuk edecek.

AA

Spor Haberleri

2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te
Trendyol Süper Lig’de 15. hafta maçları