Şamil Tayyar durumu özet geçti: 'AK Parti’nin 20 yıllık iktidarında toplum yapısal değişim yaşadı'

AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz'ün "Allah aşkına, her evde 2-3 telefon var” sözlerinin ardından "AK Parti’nin 20 yıllık iktidarında toplum yapısal değişim yaşadı" dedi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Şamil Tayyar, son dönemde AK Partili isimler tarafından ekonomik kriz üzerine isyan eden yurttaşlara “Telefonunuz, arabanız var” sözlerini eleştirdi.

Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, "Allah aşkına, her evde 2-3 telefon var” ifadelerini kullanmıştı.

Konuyla ilgili Twitter'dan açıklama yapan Tayyar “Ev, araba, bilgisayar, cep telefonu, lüks değil ihtiyaç oldu.” dedi. Tayyar açıklamasının devamında "Şimdi kendi oluşturduğumuz sınıfa yabancılaştık, çatışıyoruz. Yazık!” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
Fırtınada çatı sokağa uçtu: Çocuklar son anda kurtuldu
Belediyenin rüşvet ve ihale soruşturması AHBAP’a uzandı
YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?