Salon Hokeyi Süper Ligi

Ligin 3. etabı sona erdi


GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te 18 takımın katılımıyla başlayan ve 4 gün süren Salon Hokeyi Süper Ligi 3. etap müsabakaları sona erdi.

Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyonun son gününde erkekler liginde Highway, Selçuklu Belediyespor'u 7-1, Anadolu Ateşi, Amasya Gençlik'i 7-6, Gaziantep Gençlik, Osmaniye Gençlik'i 3-1, Akdora Gençlik de Boybeyi'yi 5-4 yendi. Nizip Gençlik ile Gaziantep Polisgücü ise 2-2 berabere kaldı.

Alınan sonuçlara göre erkekler liginde 35 puanla Gaziantep Polisgücü ilk sırada, 26 puan ve averajla Highway ikinci, ve 26 puanla Amasya Gençlik üçüncü oldu.

Kadınlar liginde ise 27 puan ve averajla Keçiören Bağlum birinciliği alırken, 27 puanla Highway ikinci, 21 puanla Akdora Gençlik üçüncülüğü elde etti.

AA

Spor Haberleri

Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te