Saldırıda yaralanan Türk vatandaşı kurtarılamadı

Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde 15 Mart'ta gerçekleştirilen terör saldırısında yaralanan Türk vatandaşı Zekeriya Tuyan hayatını kaybetti.

Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde 15 Mart'ta gerçekleştirilen terör saldırısında yaralanan Türk vatandaşı Zekeriya Tuyan hayatını kaybetti.

15 Mart'ta iki camiye yönelik gerçekleştirilen ve Yeni Zelanda tarihinin en kanlı saldırısı olarak kayıtlara geçen saldırılarda Türk vatandaşı Zekeriya Tuyan da yaralanmıştı. Tuyan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Al Nour Linwood camilerine yönelik terör saldırısında en az 50 kişi hayatını kaybetmiş, 50 kişi de yaralanmıştı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Afyonkarahisar'da Yürekleri Ağza Getiren Olay: 6. Kattan Düşen 2 Yaşındaki Bebek Yaşam Mücadelesi Veriyor
KONYA'DAKİ SOYGUN ÇÖZÜLDÜ
Antalya'da çoban köpeğine vicdansız saldırı! Hayatını kurtardı ama bacağını kaybetti
Valilik önündeki şüpheli valizler ekipleri alarma geçirdi.. Gerçek sonradan çıktı
İtfaiyeye yol vermeye çalışırken minibüse çarptı