Saksıda 46 kök kenevir ele geçirildi

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde saksıların içine dikili halde 46 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde saksıların içine dikili halde 46 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kuyucak İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu madde imal ve ticaretini yapan şahsa yönelik koordineli çalışmada, Kuyucak'ta bir şüpheli şahsın ikametinde ve eklentilerinde arama yapıldı.

Yapılan aramada saksılara dikilmiş çeşitli boylarda toplam 46 kök kenevir bitkisi, 205 gram kubar esrar maddesi, 5,25 Gram metamfetamin, 1 adet namlusu kesilmiş av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili adli sürecin devam ettiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kayıp diye aranan adamın katili eşi çıktı
Kaza geliyorum dedi! Sürücü de çocuk, yaralanan da
Nevşehir-Aksaray yolundaki kaza Cingitaş ailesini yok etti
Müge Anlı'nın da aradığı Mehmet Çiftlikci'nin son anları kamerada
BİR BELEDİYEYE DAHA OPERASYON