Sakarya'da uyuşturucu operasyonu

Adapazarı ilçesinde düzenlenen operasyonda 17 şüpheli gözaltına alındı

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 17 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı 200 polisin katılımıyla şafak vakti Karaköy Mahallesi'nde operasyon düzenlendi.

Mahalledeki tüm evlere aynı anda giren ekipler, yapılan aramada, bir ruhsatsız tabanca, 3 ruhsatsız av tüfeği, 2 kuru sıkı tabanca, bu silahlara ait mermi ve fişekler, 4 çalıntı motosiklet, 208 gram bonzai ve 86 gram esrar ele geçirdi.

Çok sayıda kişinin Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgulamasını da yapan ekipler, S.A, B.T, O.A, H.S, Y.D, S.D, A.D, T.A, İ.T, G.G, F.D, E.A, G.D, V.A, E.T, S.A ve K.A'yı gözaltına aldı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bu arada operasyon anı, polis ve helikopter kameralarıyla da görüntülendi.

AA

Gündem Haberleri

Konya’da Kamu Personeline Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi
Hac kurasında ismi çıkan hacı adayları sevinçten gözyaşlarını tutamadı
Dar Sokaktaki Kirişe Araçlar Çarpmasın Diye Reflektörlü Çözüm
Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY