Sakarya'da silahla yaralama

Bir hurdacının başından silahla vurulmuş halde bulunmasına ilişkin gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi

SAKARYA (AA) - Erenler ilçesinde bir hurdacının başından silahla vurulmuş halde bulunmasına ilişkin gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, iki gün önce Yeşiltepe Mahallesi 8035. Sokak'ta hurdacılık yaptığı belirlenen Hasan N'yi yerde kanlar içinde gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, silahla başından vurulduğu belirlenen Hasan N'yi ambulansla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Olaya karışan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlatan ekipler, Ü.Ş, C.A, A.S. ve M.Z'yi evlerinde gözaltına aldı.

Emniyette ifadeleri alınan 4 şüpheli, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Hastanede tedavisi süren Hasan N'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

Meralar Gidiyor, Köylü Direniyor: Cezaevine Sert Tepki
DÜŞME ANI VE BIRAKTIĞI NOT ORTAYA ÇIKTI
BAYRAM TRAFİĞİNDE UMUT VEREN TABLO
ASELSAN şehitlerine veda
EMLAKÇILARDAN 'SARI SİTE' İSYANI