Sakarya'da otomobil tıra çarptı: 4 ölü, 1 yaralı

Kazada otomobil sürücüsü, eşi ve 6 yaşındaki kızı ile sürücünün ablası hayatını kaybetti

SAKARYA (AA) - Sakarya'da otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu 4 kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Akyazı ilçesi D-100 karayolu Gebeş mevkisinde Tuncer Bora (44) idaresindeki 42 RF 919 plakalı otomobil, aynı istikametteki Fatih T. yönetimindeki 81 EZ 615 plakalı tıra arkadan çarptı.

Kazada, sürücü Tuncer Bora ile eşi Tülay Bora (34), kızları Kübra Bora (6) ve sürücünün ablası Leyla Çelik (45) ve ismi öğrenilemeyen bir kişi otomobilde sıkıştı.

Olay yerine gelen sağlık ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri otomobilden sıkışan 5 kişiyi araçtan çıkardı.

Sağlık ekipleri Tuncer, Tülay ve Kübra Bora ile Leyla Çelik'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. İsmi öğrenilemeyen ağır yaralı ise Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Bora ailesinin Karapürçek ilçesi Mesudiye mahallesinde ikamet ettiği öğrenildi.

Öte yandan, tır sürücüsü Fatih T'nin gözaltına alındığı, kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi

AA

Gündem Haberleri

Şehit Polis Mustafa Aydın Son Yolculuğuna Uğurlandı
Türkiye 5G Devrimine Merhaba Dedi: Dijital Egemenlikte Yeni Dönem
5 GÜN SÜRECEK
APP plaka değişiminde son gün yoğunluğu
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde Hareketli Dakikalar: Başkan Bozbey Gözaltında