Sakarya'da denize giren gencin kaybolması

Arama çalışmaları sürüyor

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Karasu ilçesinde denize girdikten sonra kaybolan genci arama çalışmaları sürüyor.

Alınan bilgiye göre, tatil için arkadaşlarıyla Karasu'ya gelen ve dün denize girdikten bir süre sonra dalgaların arasında gözden kaybolan Emre Usta'yı (20) arama çalışmaları ikinci gününde devam etti.

Çalışmalara destek olan Sahil Güvenlik ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıç ekipleri, jet ski ve bot yardımıyla denizde arama yapıyor.

Usta'nın yakınları, sahildeki bekleyişini sürdürüyor.

Tatil için arkadaşlarıyla Karasu'ya gelen Usta, dün denize girdikten bir süre sonra dalgaların arasında gözden kaybolmuş, jet ski ve botların desteğiyle arama kurtarma çalışması başlatılmış, çalışmalardan sonuç alınamayınca Sahil Güvenlik ekiplerinden yardım istenmişti. Usta'nın yakın zamanda askere gideceği belirtilmişti.

AA

Gündem Haberleri

Eyüpsultanlılardan İBB’ye gece yarısı ağaç kesimi tepkisi
'Azerbaycan’da Türk bayrağının indirilmeye çalışıldığı' iddialarına yalanlama
Bakan Yardımcılığına Kutluhan Taşkın atandı
DOST VE KARDEŞ AZERBAYCAN HALKINA İNCE MESAJ
Bakan Çiftçi: Zeynep bebeğimiz pışpışlanarak kurtarıldı