Saint Petersburg Ballet Theatre, İstanbul'a geliyor

Irina Kolesnikova'nın baş balerin olarak yer aldığı topluluk, TİM Show Center'da 9-11 Mart'ta Kuğu Gölü'nü, 12 Mart'ta ise "Uyuyan Güzel"i sahneleyecek

İSTANBUL (AA) - Dünyaca ünlü bale topluluğu Saint Petersburg Ballet Theatre (SPBT), İstanbul'da sanatseverlerle buluşacak.

Irina Kolesnikova'nın baş balerin olarak yer aldığı topluluk, TİM Show Center'da 9-11 Mart'ta Kuğu Gölü'nü, 12 Mart'ta ise "Uyuyan Güzel"i sahneleyecek.

Repertuvarında, Don Kişot, Paquita, Fındıkkıran, La Bayadere, Romeo ve Juliet gibi dünyaca ünlü koreografilerin yer aldığı SPBT, Konstantin Tachkin tarafından 1994'te kuruldu.

Yılda 200'den fazla gösteriye imza atan ünlü topluluk, Londra'da Coliseum ve Royal Albert Hall, Paris'te Champs-Elysees Theatre, Tokyo'da Bunkamura Hall, Taipei ve Pekin'de ise ulusal tiyatro salonlarında gösteri sundu.

AA

Gündem Haberleri

RADYATÖRÜ ŞALGAMLA DOLDURDU
Seyahatsever Projesi'yle 628 Bin Genç Türkiye'yi Gezdi
Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor